• UAB
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

AVANTATGES

  • Millorar les expectatives de creixement i consolidació dels projectes dels treballadors autònoms.

  • Disposar d’un assessor altament qualificat per acompanyar la gestió empresarial.

  • Gaudir de les sessions de formació impartides per professionals especialistes en cada matèria.

  • Generar un procés viu i eficaç de networking entre els participants.

  • Participar en thinking sessions per la solució de problemes concrets de cada autònom mitjançant la metodologia del crowdsourcing.

  • Definir i ajudar a portar a terme plans d’acció per assolir els objectius establerts.

Programa

El projecte de cada autònom constitueix l'eix vertebrador del programa i es desenvolupa un mix d’assessorament en gestió empresarial per un assessor personal especialitzat, i de formació específica impartida per professionals en la matèria amb l'objectiu de complementar les capacitats necessàries per al desenvolupament del treball autònom.

En una primera reunió inicial individual es realitza una diagnosi del projecte, i es defineix l’itinerari a seguir, es fixa el pla d’acció a desenvolupar i defineixen les activitats formatives a realitzar.

En les següents reunions de treball es procedeix al seguiment del pla d’acció, per tal d’identificar les desviacions incorregudes i fer les correccions pertinents. Es tracten aspectes comercials, financers i d’organització del projecte.

Paral·lelament al procés d’assessorament, es duen a terme sessions de formació amb professionals experts en la matèria, per proporcionar els coneixements necessaris en matèria de gestió empresarial i de millora de les habilitats i per incrementar el nivell d’eficiència del treballador autònom.

S’impulsa el procés de networking entre els participants del programa, i es facilita l’intercanviï de coneixements i experiències mitjançant el crowdsourcing en les thinking sessions que voluntàriament els participants desitgin participar.

cempren empresa t  Logo Ministerio logo FEC